Microsoft Skype for Business

Med Skype for Business har du direktemeldinger, telefoni, videosamtaler, konferanse og skjerm-og fildeling samlet i én klient, til både mobil, nettbrett og PC.

Skype for Business er Microsoft sin klient for samordnet kommunikasjon, og tilgjengeliggjør en enkel, men omfattende verktøykasse for å skape en effektiv arbeidsdag.


Les også: Hvordan skape en effektiv arbeidsdag med Samordnet kommunikasjon


Vi har kombinert denne løsningen med integrert telefoni, skybasert sentralbord fra Competella og tett integrasjon med mobiloperatører i Norge for å gi deg en komplett løsning for samordnet kommunikasjon.

Ved kjøp av samordnet kommunikasjon fra oss får du tildelt et brukernavn og passord, som er alt som skal til for å få tilgang til alle våre SamKom-tjenester. Ønsker du mer informasjon, ta kontakt for en uforpliktende samtale

Med Skype for Business får du tilgang til

Direktemeldinger

Med direktemeldinger kan du effektiv kommunisere med dine kontakter på en kort og konsis måte, men også ha muligheten til å nå personer som ellers ville vært for opptatt til å ta en telefon. I tillegg reduserer du antall unødvendige e-poster.

Skjerm- og fildeling

Du kan enkelt dele skjerm, programmer og filer med dine kontakter.

Eget domene

Med Phonect SamKom får du ditt eget domene inn i tjenesten, slik at dere kan bruke deres eksisterende e-postaddresser.

Video og tale

Via klienten Skype for Business kan du enkelt foreta en videosamtale, vanlig samtale mellom klienter, eller en tradisjonell telefonisamtale til både mobil og fastnett.

Konferanse

Med integrasjon mot Outlook kan du enkelt opprette, og kalle inn til konferansemøter for både deltakere med og uten Skype for Business rett fra din kalender. Del programmer, skjerm og filer, og du har selvfølgelig støtte for video og tale.

Tilstedeværelse (presence)

Presence kan virke ubetydelig helt til du har prøvd det. Med oppdatert tilstedeværelse på alle dine kontakter vet du hvor og når du kan ta kontakt. Med full kalenderintegrasjon og automatisk oppdatering trenger du ikke tenke på og manuelt sette deg til fraværende, lunsj eller i samtale.

Integrasjon mot Office 365

Vi kan enkelt integrere vår Skype for Business-løsning med din eksisterende Office 365 tjeneste


Kontakt oss Les mer om Samordnet Kommunikasjon

Kontaktskjema

Obs: for support eller hjelp, besøk våre supportsider


Takk for din henvendelse