Hvordan ser fremtiden ut?

I USA bruker nå nesten 80% av alle bedrifter skytjenester i en eller annen form. Skytjenester gir flere stordriftsfordeler; du kan ha hele serverparken på et sted, du slipper å gjøre innkjøp av fysisk utstyr på arbeidsplassen og skalering og antall brukere tjenester kan endres på et øyeblikk.

Analyseselskapet Gartner peker på fire megatrender når de ser inn i IT-fremtiden. To av dem er skybaserte tjenester og mobile løsninger. Gartner beskriver et teknologiskifte med så store endringer at en hel bransje må tenke på helt nye måter.

Er du forberedt for fremtidens teknologi? Microsoft mener at 70% av alle IT-sjefer vil ta i bruk skybaserte tjenester som en del av strategien innen 2016. Strategiske samtaler er ikke lenger begrenset til teknologiens rolle i å digitalisere tradisjonelle prosesser. I stedet utforsker bedrifter hva som er mulig i et helt digitalt miljø der informasjon og intelligente systemer er tilgjengelige når og hvor som helst og på de enhetene brukeren ønsker å benytte.

Teknologien er i ferd med å viske ut grensene mellom jobb og fritid og mellom bedriften og ansatte. Kilde: Emergent Research Phonect møter fremtidens utvikling med komplette skybaserte kommunikasjonstjenester for din bedrift. Vi har lang erfaring i markedet, og spisskompetanse på levering av nettopp disse tjenestene. Ta kontakt for en uforpliktende samtale! Vi stiller deg spørsmål, lytter og tilpasser en tjeneste for din bedrift.

Våre vilkår