Vi leverer løsninger som dekker alle de behov en bedrift har innenfor kommunikasjon.

Den skybaserte tjenesteplattformen vår gir din bedrift tilgang til tjenester fra markedsledende aktører. Vi kan integrere nye tjenester i våre kunders eksisterende infrastruktur helt sømløst. Det betyr at investeringer du allerede har gjort, blir tatt vare på. Vi sørger dermed for at eksisterende løsninger blir videreført eller faset ut på en sikkert og kontrollert måte.
Se under for å få videre informasjon over hva vi leverer og ta steget mot et fungerende system hos din bedrift!

Skype for business

med integrert telefoni

Med Phonect SamKom kan du enkelt samarbeide med kolleger og eksterne samarbeidspartnere via direktemeldinger/chat, telefonkonferanser, videokonferanser og skjermdeling. Løsningen kan benytte den inkluderte Skype for business-klienten (tidligere Lync) for PC, mobil og nettbrett som er inkludert i Microsoft Office 365.

I tillegg til å kjøre samtaler på Skype fra PC, mobil og nettbrett er det inkludert ekstern telefoni for å kunne ringe til og fra mobil og eksterne telefoner.

Kjapt forklart


Skype for Business

Alle verktøy samlet i èn enkel klient


Integrert telefoni

Integrert med IP-telefoni fra en av Norges største leverandører


Skybasert sentralbord

Komplett Skype for Business-kompatibelt sentralbord, levert som en skytjeneste

IP telefoni

Phonect kan ta din eksisterende ISDN-løsning for fasttelefoni inn i framtiden. Kunder oppnår normalt 40% lavere kostnader enn Telenor der du blant annet kan ringe mobil eller utland til en billig pris.

Med valg av vår fastpris er alle ringeminutter inkludert. Du kan skape en bedre forutsigbarhet enn tidligere, og få enda bedre kontroll over kostnadene dine.

Kjapt forklart


Reduserte kostnader

40% reduserte kostnader


Ingen investeringer

Slipp investering i nye telefoner


Fastpris

Forutsigbarhet og trygghet på kostnader